REGISTRATION

is

now CLOSED

 
+
Our Event Speakers
Keynote Lectures
Scientific Session
+
Country Participants
brosur-final
The E-Conference will be conducted in English. All the speakers material will be translated into Chinese language.

The E-Conference will be conducted in English. All the speakers material will be translated into Chinese language.

LISTEN TO THE Event Speakers

Dr. Hans Rudolf Weiss

SBP & GBW Founder, Orthopedic Surgeon, Physical Medicine & Rehabilitation Doctor

Dr. Marc Moramarco, DC (USA)

Chiropractor & SBP Instructor

DR. Josette Bettany-Saltikov (UK)

Doctorate of Health & Social Care TEESSIDE University

Maksym Borysov (Ukraine)

Physical Therapist & SBP Instructor

Nan Xiaofeng, CPO (China)

Orthotist & SBP Instructor

Dr. Budi S Widjaja, MD (Indonesia)

Doctor & SBP Instructor

Prof. Burçin AKÇAY, PhD (Turkey)

Physical Therapist & SBP Instructor

Prof. Tuğba Kuru Çolak, PhD (Turkey)

Physical Therapist & SBP Instructor

Chiiko Ishihara, JT (Japan)

Physical Therapist & SBP Instructor

Shaopeng Gong (China)

Physical Therapist & SBP Instructor

and many more

Schroth Best Practice Centers

The Schroth Best Practice Academy board, an international team of highly skilled specialists in the conservative treatment of scoliosis and other spinal deformities, offer the following list of fully trained (SBP basic certified) practitioners to patients seeking trusted care.

SCHEDULE DETAILS Event Schedules

  • 7:00 - 7:05 PM
    MC

    Opening + Photo

  •  Dr. Hans Rudolf Weiss 7:05 – 7:25 PM Lecture
    Dr. Hans Rudolf Weiss

    Keynote Lecture : Three-dimensional Scoliosis Treatment according to Katharina Schroth - The historical perspective (20 minutes)

  • 7:25 - 7:40 PM
    MC

    Q&A

  •  Abstract Presenters 7.40 - 8.20 PM 1st Session
    Abstract Presenters

    1st. Scientific Session (40 minutes)

    5 papers

  •  DR. Josette Bettany-Saltikov (UK) 7.00 - 7.20 PM Lecture
    DR. Josette Bettany-Saltikov (UK)

    Keynote Lecture 3 : Etiology : Past & Present (20 minutes)

  • 7:20 - 7:35 PM
    MC

    Q&A (15 minutes)

  •  Abstract Presenters 7.35 - 8.15 PM Session
    Abstract Presenters

    2nd Scientific Session (40 minutes)

    5 papers

  • 8.15 - 8.25 PM Discussion
    MC

    Discussion (10 minutes)

PRICING PLANS Get your Ticket

SBP

SBP 30

For SBP Practitioners

BUY TICKET

PUBLIC

PUBLIC 50

General Participation

Buy Ticket

HURRY UP : Update on Scoliosis Conservative Treatment Book your Seat : The 100th Anniversary of Schroth Treatment - Learning from History (E-Conference)