On First Day

7:00 - 7:05 PM

MC

Opening + Photo

7:05 – 7:25 PM Lecture
Keynote Lecture : Three-dimensional Scoliosis Treatment according to Katharina Schroth - The historical perspective (20 minutes)

Dr. Hans Rudolf Weiss

Keynote Lecture : Three-dimensional Scoliosis Treatment according to Katharina Schroth - The historical perspective (20 minutes)

7:25 - 7:40 PM

MC

Q&A

7.40 - 8.20 PM 1st Session
1st. Scientific Session (40 minutes)

Abstract Presenters

1st. Scientific Session (40 minutes)

5 papers

8.20 - 8.30 PM Discussion

MC

Discussion (10 minutes)

8.30 - 8.35 PM Break

Toilet Break (5 minutes)

8.35 - 9.15 PM Session
Case Reports & Practical Issues (40 minutes)

Abstract Presenters

Case Reports & Practical Issues (40 minutes)

5 papers

9.15 - 9.25 PM Discussion

MC

Discussion (10 minutes)

9.25 - 9.45 PM Session
Keynote Lectures 2 : History of Bracing (20 minutes)

Maksym Borysov (Ukraine)

Keynote Lectures 2 : History of Bracing (20 minutes)

9:45 - 10:00 PM

MC

Q&A

10:00 PM

MC

Announcement for Tomorrow + Feedback

On Second Day

7.00 - 7.20 PM Lecture
Keynote Lecture 3 : Etiology : Past & Present (20 minutes)

DR. Josette Bettany-Saltikov (UK)

Keynote Lecture 3 : Etiology : Past & Present (20 minutes)

7:20 - 7:35 PM

MC

Q&A (15 minutes)

7.35 - 8.15 PM Session
2nd Scientific Session (40 minutes)

Abstract Presenters

2nd Scientific Session (40 minutes)

5 papers

8.15 - 8.25 PM Discussion

MC

Discussion (10 minutes)

8.25 - 8.30 PM Break

Toilet Break (5 minutes)

8.30 - 9.10 PM Session
3rd Scientific Session (40 minutes)

Abstract Presenters

3rd Scientific Session (40 minutes)

5 papers

9.10 - 9.20 PM Discussion

MC

Discussion (10 minutes)

9.20 - 9.40 PM Lecture
Keynote Lecture 4 : Value of Pattern Specific Exercises in the Treatment of Scoliosis during (20 minutes)

Dr. Marc Moramarco, DC (USA)

Keynote Lecture 4 : Value of Pattern Specific Exercises in the Treatment of Scoliosis during (20 minutes)

9:40 - 9:55 PM

MC

Q&A (15 minutes)

9:55 - 10:00 PM

MC

Closing + Photo + Feedback (5 minutes)

Close room after 5 mins

On Third Day

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?