SCHEDULE DETAILS Event Schedules

  • 7:00 - 7:05 PM
    MC

    Opening + Photo

  •  Dr. Hans Rudolf Weiss 7:05 – 7:25 PM Lecture
    Dr. Hans Rudolf Weiss

    Keynote Lecture : Three-dimensional Scoliosis Treatment according to Katharina Schroth - The historical perspective (20 minutes)

  • 7:25 - 7:40 PM
    MC

    Q&A

  •  Abstract Presenters 7.40 - 8.20 PM 1st Session
    Abstract Presenters

    1st. Scientific Session (40 minutes)

    5 papers

  •  DR. Josette Bettany-Saltikov (UK) 7.00 - 7.20 PM Lecture
    DR. Josette Bettany-Saltikov (UK)

    Keynote Lecture 3 : Etiology : Past & Present (20 minutes)

  • 7:20 - 7:35 PM
    MC

    Q&A (15 minutes)

  •  Abstract Presenters 7.35 - 8.15 PM Session
    Abstract Presenters

    2nd Scientific Session (40 minutes)

    5 papers

  • 8.15 - 8.25 PM Discussion
    MC

    Discussion (10 minutes)

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?